top of page
Muziek-app

Social media

Waar je vroeger voornamelijk je bedrijf online deed promoten via een website heb je nu veel meer mogelijkheden. Social media is dan ook niet meer weg te denken als communicatie- en marketingmiddel. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn maar ook Pinterest, YouTube en TikTok worden heel veel gebruikt. Of een kanaal geschikt is voor jouw bedrijf heeft te maken met jouw doelgroep, waar de toekomstige klanten zich bevinden en het soort bedrijf dat je hebt. 

Creativiteit en verantwoordelijkheid
Een social media kanaal of pagina vult zichzelf natuurlijk niet zomaar. Daar is tijd, creativiteit en kennis voor nodig. Daarnaast zijn er bedrijven die hun klantenservice ook via social media laten lopen. Je kunt je vast wel voorstellen dat er een grote verantwoordelijkheid komt kijken bij het invullen en managen van deze social media kanalen.

Tijd
Het bedenken en creëren van geschikte content, het ontwikkelen van een social media plan en het actief reageren op berichtjes, gaat meer tijd in beslag nemen dan je van te voren had bedacht. Veel bedrijven hebben hier zelf eigenlijk niet de tijd voor. Social media wordt soms gezien als een "extraatje" dat ook wel even kan wachten. Hierdoor wordt de waarde er niet altijd van herkent en worden kansen misgelopen. Herken jij je hierin? Geen zorgen, wij bieden verschillende opties aan om ook jouw social media een succes te laten worden. 

Voordelen
Wij kunnen ons goed verplaatsen in jou, je focust je waarschijnlijk liever op het rechtstreeks verkopen van je product of dienst en het contact met jouw klanten. Maar we beseffen ook dat je hierdoor kansen misloopt. Social media zorgt namelijk voor: 

- Een groter bereik en meer naamsbekendheid
- Beïnvloeding op het koopgedrag van jouw (toekomstige) klant
- Meer websiteverkeer
- Een visuele weerspiegeling van jouw bedrijfsidentiteit

- Verbetering van de zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Snelle interactie met klanten en meer betrokkenheid
- Efficiënt kunnen adverteren
- En nog zoveel meer 

 IS A GREAT PLACE TO CONNECT 

Social media management

Opties

Voor jou

Opties
Social media management

Content
marketing

copywriting

planning

Community

bottom of page