top of page

De tijd vliegt

Bijgewerkt op: 23 mrt. 2022

De eerste maand

Vandaag is het precies één maand geleden dat ik Bullish Creations ben gestart! Wat gaat de tijd snel als je iets doet wat je écht leuk vindt. Ik heb veel complimenten mogen ontvangen over mijn bedrijf en lieve reacties gekregen over de energie die ik uitstraal als ik mijn verhaal vertel. Verder werden er regelmatig vragen gesteld over de naam: Bullish Creations. Mensen die mij persoonlijk kennen legde al meteen de verborgen link tussen Bullish Creations en mijzelf. Wat dat precies is... zal ik over een tijd nog eens toelichten.


Persoonlijk logo

Wist je trouwens dat er meer verborgen schuilt in mijn logo dan je misschien in eerste instantie ziet? Niet alleen de persoonlijke link die mensen uit mijn omgeving leggen tussen Bullish Creations en mij maar ook andere verborgen kenmerken. Creativiteit, branding en impactvolle content vind ik erg belangrijk. Het is dan ook leuk om een verhaal te kunnen vertellen over de totstandkoming van mijn bedrijf en zo meer persoonlijkheid en karakter aan Bullish Creations toe te voegen.


Leerproces en nieuwe uitdagingen

In de afgelopen maand heb ik nieuwe contacten gelegd, ben ik druk bezig geweest en heb ik verschillende bedrijven leren kennen, erg leuk en waardevol. Ervaringen opdoen en positiviteit behouden tijdens het proces zie ik ook als een belangrijk onderdeel om te kunnen blijven groeien en succes te boeken.


Het is bijvoorbeeld waardevol om verschillende keren je verhaal te mogen doen. Je creëert hierdoor een (elevator) pitch die inhoudelijk precies aansluit op wat jij wilt overbrengen. Een elevatorpitch is een korte presentatie van maximaal 60 seconde waarin jij vertelt wie je bent, je je opdrachtgever overtuigt van de kwaliteiten die je bezit of de ideeën die je hebt. De naam elevator pitch is gebaseerd op de tijd die je in een lift staat. Dit is de tijd die je hebt om in gesprek te gaan met een mogelijke klant of opdrachtgever.


Reflecteren

Terugkijkend op de eerste maand kan ik alleen maar positief zijn. Ik raad iedereen aan om met regelmaat te reflecteren op hoe dingen gaan en hoe je het ervaart. Wat kan er beter? En wat ging juist goed? Dit draagt enorm bij aan de ontwikkeling van jezelf en de ontwikkeling van je bedrijf. Ook tijdens werk is dit een belangrijk onderdeel. Wanneer je tijd inplant voor een evaluatie of reflectie kun je bijstellen waar nodig en de juiste koers blijven varen. Dit zorgt er uiteindelijk ook voor dat jouw bedrijf groeit!

141 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page