top of page

De betekenis van Bullish Creations

Bijgewerkt op: 20 mrt. 2022

Welkom Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om mijn eerste blog te lezen! Bullish Creations bestaat op het moment van schrijven nog niet officieel. Ik ben nog druk bezig om de laatste puntjes op de i te zetten en de website in te richten. Nu is de naam van deze marketing agency wel opvallend "Bullish Creations", en ik hoor je al denken.. Bullish Creations wat betekend die naam dan precies?


Bull Voor sommige zal de term "Bullish" niet vreemd in de oren klinken. Echter kan ik mij ook voorstellen dat andere geen idee hebben wat de betekenis ervan is. Je zult vast wel de link leggen tussen bull(ish) en de stier die gebruikt wordt als beeldmerk. Ik vertel je er zo meteen meer over maar eerst even naar het tweede woord: "Creations". Creations Vertaald in het Nederlands is het creaties. Onder creaties kun je de marketingactiviteiten en andere diensten (social media management, branding etc.) verstaan die Bullish Creations voor haar klanten creëert. Omdat er gewerkt wordt met passie voor het vak en er creativiteit bij komt kijken zien wij onze werkzaamheden als creaties. Kracht Het doel is om bedrijven te laten groeien. Onze aanpak is hierin krachtig en we positioneren Bullish Creations dan ook als een sterk merk. De naam Bullish is afgeleid van Bull de Engelse benaming voor Stier. Het betekend o.a. positiviteit, optimisme, kracht, stijging en groei. Groei De term Bullish is tot stand gekomen door het feit dat wanneer een stier vecht, hij zijn hoorns in een opwaartse beweging gebruikt. Zoals je ook in het logo van Bullish Creations ziet is een stijging weergegeven door een pijl schuin omhoog en daarnaast wordt de stier in een stijgende beweging naar boven gepresenteerd. De term Bullish wordt dan ook gebruikt om een positieve stijging weer te geven, de groei die we bij bedrijven realiseren.

Bullish Staat voor optimistisch, sterk, zelfverzekerd, groei, hoopvol en stijging. Dit zijn woorden die goed aansluiten bij de visie, missie en identiteit van Bullish Creations. We zijn krachtig in onze aanpak en doelgericht om een positief resultaat en groei te creëren voor onze klanten. Creations Bij het werk dat we leveren gebruiken we passie voor het vak en creativiteit. Het gaat ons niet puur om de uitwisseling van onze diensten maar we zijn nauw betrokken bij het proces. Het werk dat we leveren zien we als een creatie met toegevoegde waarde voor onze klanten.

Vind jij het ook zo belangrijk dat jouw bedrijf blijft groeien en ben je benieuwd wat Bullish Creations voor jouw bedrijf kan betekenen? Stuur dan gerust een mailtje voor meer informatie of voor het inplannen van een gesprek.


88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page