Social media

Waar je vroeger voornamelijk je bedrijf deed promoten via een website, heb je nu veel meer mogelijkheden. Social media is dan ook niet meer weg te denken als communicatie- en marketingmiddel. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn maar ook Pinterest, YouTube en TikTok worden heel veel gebruikt. Of een kanaal geschikt is voor jouw bedrijf heeft te maken met jouw doelgroep, waar de toekomstige klanten zich bevinden en het soort bedrijf dat je hebt. 

Het bedenken en creëren van geschikte content, het ontwikkelen van een social media plan en het actief reageren op berichtjes, gaat meer tijd in beslag nemen dan je van te voren had bedacht. Veel bedrijven hebben hier zelf eigenlijk niet de tijd voor. Social media wordt soms gezien als een “extraatje” dat ook wel even kan wachten. Hierdoor wordt de waarde er niet altijd van herkent en worden kansen misgelopen. Herken jij je hierin? Geen zorgen, wij bieden verschillende opties aan om ook jouw social media een succes te laten worden. 

Voordelen

Wij kunnen ons goed verplaatsen in jou. Jij focust je waarschijnlijk veel liever op het rechtstreeks in contact staan met je klant en het verkopen van je product of dienst. Maar we beseffen ook dat je hierdoor kansen misloopt. Social media zorgt voor voordelen, hieronder staan er een aantal op een rij:

Een groter bereik en meer naamsbekendheid

Beinvloeding op het koopgedrag van jouw (toekomstige) klant

Meer websiteverkeer

Een visuele weerspiegeling van jouw bedrijfsidentiteit

Verbetering van de zoekmachine optimalisatie (SEO)

Snelle interactie met klanten en meer betrokkenheid

Efficiënt adverteren

Verschillende kanten van je bedrijf en aanbod belichten.

En nog veel meer

Social media efficiënt inzetten

Wij beheren en optimaliseren jouw social media kanalen, gebruiken storytelling bij het schrijven van de content, zetten de juiste hashtags in en bereiken jouw doelgroep. Jij hebt hierdoor meer tijd over voor het werk dat je graag doet en hoeft je geen zorgen te maken over je online zichtbaarheid op social media.

Wil je social advertising inzetten voor jouw bedrijf? Dit kunnen we ook voor jou uit handen nemen. Vul heb contactformulier in voor meer informatie.